Главная / Новости / Правління товариства "Дос...       


Правління товариства "Достлуг" висловлює глибоке співчуття рідним і близьким нашого земляка Мамедова Руслана, який загинув на полі боя при звільненні окупованих територій Луганщини

среда, 12 октября 2022 г.

 

Світла память і вічна слава  Героям України!

Правління Харківського обласного товариства азербайджансько-української дружби «Достлуг» із почуттям глибокої скорботи повідомляє, що 7 жовтня у боях за визволення Луганської області від російських окупантів загинув наш співвітчизник, член товариства «Достлуг» Мамедов Руслан Гусейн огли.

Руслан Мамедов народився 15.09.1984 року, був відомим представником азербайджанської діаспори Харківщини, активним учасником багатьох заходів товариства «Достлуг», спрямованих на зміцнення та розвиток багатосторонніх дружніх відносин між Україною та Азербайджаном.

З перших днів російської агресії  в Україні Руслан Мамедов, як і багато представників азербайджанської діаспори, пішов добровольцем захищати свою Батьківщину. Він брав активну участь у визволенні окупованих територій Харківської області від російських загарбників. На жаль, він повторив долю  свого батька, Гусейна Мамедова, який  загинув у 1-й Карабахській війні в Агдамі, захищаючи своє рідне місто.

Висловлюємо найщиріші та найглибші співчуття родині та близьким нашого земляка та безстрашного воїна, який віддав своє життя за свободу та територіальну цілісність України Мамедова Руслана Гусейн огли.

Похорон Руслана відбудеться завтра, 13.10.2022, об 11.30 за адресою: вул. Матюшенко, 3а (район вул. Одеської).